Főoldal Kapcsolat Töredék
Töredék Közéleti Kulturális Magazin és Szelektív Hírportál
HÍREKÚTRAVALÓKALENDÁRIUMTERMÉSZETPUBLICISZTIKARIPORTZALALABDALÉLEKSIMOGATÓEGÉSZSÉGOTTHONGALÉRIA

SZÁNALMAS...

ZTE FC - TATABÁNYA 2:2

2014-04-05 21:42 | utoljára módosítva: 2014-04-06 00:00 | Szerző: -najó-SZÁNALMAS...

Szilárdan őrzi tavaszi nyeretlenségét a ZTE FC, ezúttal a sereghajtó Tatabánya hazai legyőzése bizonyult megoldhatatlan feladatnak az egerszegiek számára. Az eredménynél - bár a hónapok óta tartó nyeretlenség felettébb kínos - csak a játék képe volt siralmasabb, a hazai döntetlenhez ugyanis némi szerencsére is szükség volt...

ZTE FC - TATABÁNYA 2:2 (0:1)
Zalaegerszeg, 1.000 néző
Vezette: Pintér (Huszár, Georgiu)
ZTE FC: Vlaszák 5 - Preklet 5 (Kocsis 3, 61.p.), Kovács G. 4, Bogunovic 5, Nagy Z. 4 - Sluka 5, Holdampf 4 (Kovács L. 4, 33.p.) - Frizoni 6, Grbic 4, Hajdú 3 (Babati 4, 52.p.) - Bíró 3. Edző: Lendvai Miklós
TATABÁNYA: Farkasdi 5 - Almási 6, Páles 6, Szamosszegi 5, Zámbó 5 - Bozsik 5, Bakos 6 - Móri 5 (Kovács I. 0, 68.p.), Kis 6 (Weitner 0, 87.p.) Szabó 6 (Czanik 0, 88.p.) - Batizi-Pócsi 5. Edző: Bozsik Péter

KRÓNIKA:
A mai meccsen debütált a zalaegerszegi stadion beléptető rendszere, melynél feleslegesebb beruházást elképzelni is nehéz, s mely - ha másra nem - arra feltétlenül alkalmas lesz, hogy a csapat mellett még kitartó szurkolók kedvét elvegye a mérkőzések látogatásától...
Feltűnő volt, hogy a zalaegerszegi "B-közép" ezúttal nem biztatta a hazaiakat, talán a fiatalok sem találták vonzónak a beléptetés megalázó procedúráját.
A zalai közönség tapssal köszöntötte Bozsik Pétert, a ZTE Manchester-verő bajnokcsapatának egykori edzőjét, akit - bár rövid ideig szövetségi kapitány is volt - zalai ténykedése óta éppúgy elkerülnek a sikerek, mint egykori csapatát...
31.p: Bogunovic a tizenhatoson belül felvágta Szabót, jogos 11-es! A büntetőt Bakos magabiztosan értékesítette, 0:1!
61.P:
Grbic szögletét az elalvó védők közül az őrizetlen Bogunovic fejelte a kapu jobb oldalába, 1:1!
64.P: Három átadással került a labda a ZTE kapuja elé, egy jobb oldali beadás után a labda átszállt a rosszul helyezkedő Kocsis felett, majd Szabóhoz került, akinek a tovább szerencsétlenkedő védő mellett arra is volt ideje, hogy megnézze a bal sarkot, s ha már megnézte, gyönyörűen el is csavart Vlaszák mellett, 1:2!
68.p: Ismét szöglet után egyenlített a ZTE, a beívelés után ide-oda pattogott a labda, végül Frizoni közvetlen közelről a hálóba vágta, 2:2!

ÖSSZESSÉGÉBEN
Csapnivaló színvonalú mérkőzésen az értékelhetetlen teljesítményt nyújtó hazaiak ellen kétszer is vezetett a sereghajtó, s a kialakított helyzeteket is figyelembe véve a vendégek közelebb álltak győzelemhez is. A ZTE játékában továbbra sincs nyoma bármiféle tudatosságnak, támadójátéka gyakorlatilag nincs a kék-fehéreknek.
Úgy tűnik, Lendvai Miklós ragaszkodik a ballábas játékosok jobb oldalon való szerepeltetéséhez, Frizoni egész tavasszal jobb oldalon szenved, s a szintén abszolút ballábas Kocsist is a védelem jobb oldalára küldte be a vezetőedző.
Pechjére Kocsisról beállása után azonnal gólt is kapott a csapat, s a védő bizonytalanságában végig benne is maradt a gólveszély.
Hogy a ZTE mennyire híján van gólveszélyes támadóknak, az abból is nyilvánvalóvá vált, hogy játéka ma -  amikor a sereghajtó ellen kínos lett volna teljesen lemondani a támadójátékról - volt a tavaszi legrosszabb, pontatlanság, elemi hibák, tanácstalanság jellemzték a zalaiak produkcióját.
A tavasz választ adott arra a szurkolói vitára is, hogy hiányzik-e Pavicevic játéka a csapatból, s bár a kétméteres center jelenlétében valóban egysíkú volt a ZTE ívelgetős játéka, ma senki sincs, aki képes lenne akár gólhelyzetbe is kerülni az egerszegieknél.
Sokat elárul, hogy a második félidőben Kovács Gergő aféle pót-Pavicevicként csatárt játszott, fájdalom, támadóként kevesebb veszélyt jelentett az ellenfél kapujára, mint védőként a sajátjára...
A támadók teljesítményéhez az utóbbi fordulókban sikeresen alkalmazkodtak a védők is, Vlaszák és Bogunovic egy ízben addig szerencsétlenkedtek, míg a labda az üres kapuval szemben álló ellenfélhez került, aki meglepetésében elügyetlenkedte az ajándék gólpasszt.
Összességében elmondható, hogy a ZTE játéka fordulóról fordulóra válik gyengébbé, a mai produkció a harmadosztály szintjén is elfogadhatatlan lett volna, a mutatott játék messze alulmúlja az elért eredményt.
Fájó kimondani, de úgy tűnik, a zalaiak jelenlegi kerete a másodosztály szintjét sem üti meg, a táblázaton elfoglalt pozíciójuk és egyelőre biztonságosnak tűnő pontelőnyük azonban biztosítani látszik a bennmaradást, melynek elérése szempontjából a ma megszerzett egy pontnak is jelentősége lehet.
Ha egyéb nem, ennyi pozitívuma mindenképpen volt a mai összecsapásnak.

POSZTRÓL POSZTRA
A ZTE kapujában Vlaszák a gólokról nem tehetett, egy ízben Bogunoviccal közösen majdnem összehoztak egy gólt az ellenfélnek. Preklet végre saját posztján játszhatott, játéka ezúttal halovány volt, nem emlékeztetett pár héttel ezelőtti önmagára. Cseréje, Kocsis beállítása edzői melléfogásnak bizonyult, beállása után két perccel gólt hozott össze az ellenfélnek, s azt követően is nagyon bizonytalan volt a számára idegen jobb oldalon. Bogunovic fejelt egy gólt, teljesítményét azonban jelentősen lerontja a tizenegyes előtti szabálytalanság, valamint a Vlaszákkal közös szarvashiba, mely gólt érhetett volna az ellenfél számára.
Kovács Gergő gyengén játszott, mentségére szolgáljon, hogy a mérkőzés utolsó harmadában a csatársorban (ha a ZTE esetében beszélhetünk ilyen csapatrészről...) kellett szenvednie.
Nagy Zoltán - mint általában - rendkívül pontatlanul játszott, a legközelebb álló csapattárshoz igyekezett passzolni, időnként ez sem sikerült neki.
Sluka sokat futott, időnként jól szerelt, talán az ő teljesítménye volt a legközelebb a még elfogadható szinthez.
Holdampf teljességgel észrevétlen maradt, cseréje indokolt volt. A helyére beállt Kovács László nem tudott lendíteni a csapat játékán. Frizoni az egyenlítő gólnál jókor volt jó helyen, igyekezett, néhány jó csele is akadt, a jobb oldal azonban továbbra is feltűnően idegen számára.
Grbic szervezőkészsége csatárok híján nem érvényesül, védekezésben gyenge, támadásban társak nélkül marad, játékintelligenciája így nem érvényesül.
Hajdú egész tavasszal elképesztően gyenge, teljesítménye értékelhetetlen. A helyére beállt Babati igyekezett, de emlékezetes momentuma nem volt. Bíró észrevétlen volt, játéka semmiféle veszélyt nem jelentett az ellenfél kapujára.


Hozzászólások

1.2539172017-01-29 14:39:24
I bought the cat didn't know what to call him. Found here full list clever cat names http://allcatsnames.com/clever-cat-names of names for cats.




2.2729892018-05-18 07:52:34
<a href="https://syndication.dynsrvwer.com/splash.php?idzone=3001092&return_url=" target="_blank">Click Here!</a>
3.7155872018-07-22 11:57:38
Любому талантливому человеку есть что показать широкой аудитории. Это мастер-классы по уходу за детьми, урок пения или немецкого, психологический тренинг, медицинская рекомендация. Онлайн трансляция грамотного урока заинтересует подписчиков сайта и позволит получить солидный заработок.
Когда подписчики охотно отдадут деньги? За допуск к полезной онлайн трансляции, возможность спрашивать тренера и получать ответ. Пользуются хорошим спросом качественные сюжеты с презентацией полезных навыков, обучающие занятия. Организацию и выпуск видео заказывают мастерам – и результат обеспечен!
<a href=http://www.mediamost.net/>видеосъемка концертов в москве</a>
4.3847752018-07-22 23:20:54
Каждому творческому профессионалу есть что продемонстрировать многолюдной аудитории. Это практические занятия по уходу за детьми, урок вышивания или языка, личностный тренинг, юридическая рекомендация. Онлайн трансляция качественного сюжета заинтересует подписчиков сайта и даст возможность получить максимальный заработок.
За что люди будут платить? За доступ к уникальной видеотрансляции, возможность спрашивать тренера и получать ответ. Пользуются постоянным спросом профессиональные ролики с презентацией полезных умений, обучающие занятия. Организацию и трансляцию сюжета заказывают мастерам – тогда успех обеспечен!
<a href=http://www.mediamost.net/>онлайн трансляция на сайте</a>
5.3193782018-07-23 10:32:52
Любому творческому человеку есть что продемонстрировать большой аудитории. Это практические занятия по ремонтным работам, урок вязания или английского, личностный тренинг, юридическая рекомендация. Видеотрансляция высококачественного ролика заинтересует подписчиков сайта и позволит заработать хороший заработок.
За что зрители заплатят? За доступ к оригинальной видеотрансляции, право спрашивать тренера и получать ответ. Пользуются хорошим спросом качественные ролики с демонстрацией нужных умений, обучающие видео. Создание и выпуск ролика доверяют профессионалам – и результат обеспечен!
<a href=http://www.mediamost.net/kak-sdelat-translyatsii-na-yutube/>как сделать трансляцию на ютубе</a>
6.6436562018-07-23 23:17:40
Любому талантливому мастеру есть что продемонстрировать многолюдной аудитории. Это мастер-классы по уходу за детьми, урок игры на музыкальном инструменте или языка, профессиональный тренинг, юридическая консультация. Видеотрансляция высококачественного урока привлечет подписчиков сайта и даст возможность получить достойный доход.
Когда зрители будут платить? За доступ к оригинальной видеотрансляции, право спрашивать тренера и получать ответ. Пользуются постоянным спросом профессиональные уроки с презентацией полезных навыков, обучающие курсы. Организацию и показ сюжета доверяют профессионалам – тогда успех обеспечен!
<a href=http://www.mediamost.net/organizovat-video-translyatsiyu/>как организовать видеотрансляцию</a>
7.2474332018-10-13 15:56:26
Hello. And Bye.
8.4333462018-11-24 03:49:04
earning money on mturk:
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=B_05jd8JhyA>30 ways to earn money online</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=DP6XRRHpy_c>earn money online app</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=BFb75vq_2RY>how i earn money online without any investment</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=5WOo8J7tYfg>earn money online using mobile</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=PCJCKTDGUe0>75 ways to earn money online</a>

Popular Tags: easy way to get money from internetbest way to earn money online dailymake money by filling out surveys onlinehow do you get paid from online surveysmake money online guide pdfways to make money online yahoo answerslegitimate earn money onlinehow to make money online with smartphonemake money online copy and paste jobsmake money app hack no roothow to get money online gameshow to earn money using mobile apponline money making apps telugucan you make money on online casinos10 websites to earn money onlinehow to make a lot of money online quickmake money playing online gameearn money online by writing articleslist of website to earn money onlinehow to get money online paypalpaid for taking surveys onlinewhat can i do right now to make money onlinetrivia games online win money1000 ways to make money online pdfearn money apps download for android
9.4353982018-11-26 00:04:48
earn money testing mobile apps:
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=DvSyHUcHh3o>earn money online japan</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=69729YXKYW4>earn money online legally in india</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=cttAwrzpIjY>r earn money online with surejob</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=bd1TU_cIHHs>earn money online copy paste</a>
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=NMo7XQvpjms>can u make money online surveys</a>

Popular Tags: how can you make money online fastmake money developing iphone appsway to earn money on internethow to earn money on online appshow i can earn money online in bangladeshhow to make money making music onlinemoney making apps 2018 reddithow to earn money online for paytm wallethow to earn money online through appmaking money playing online pokerways to make money chatting onlinehow to make money in betting footballthings you can learn online to make moneyhow to profit from online bettinghow to make money selling drugs documentary onlinehow do i earn money quickly onlinecan you earn money doing online surveysways to make money online with no moneyhow to earn money by playing games onlinebest way to win money online casinohow to make easy money online in nepalhow to easy money onlineonline survey to get moneyis there any way to make money online legitmake money online easy and fast
10.5411432018-12-23 09:21:30
Привет хотим представить вам партнерку по http://onebetbest.com/push.php - пуш монетизации.
Пуш подписки дают отличную возможность манетизировать ваш сайт в пасивном режиме. Этот способ дохода обсюлютно легален.
Приглашаем Вас начать зарабатывать на своем сайте или по партнерской программе где вы получаете отчисления от приглашенных рекламодателей и вэбмастеров.
Всем кому интересен данный вид заработка можно перейти по http://onebetbest.com/push.php - ССЫЛКЕ(КЛИК) для регистрации.
11.4539632019-01-16 01:23:51
Hello everyone!
I want to present you the best site for sex Dating. http://sexsigirls.com/ - Click on me.
============================================================================
Приветик всем!
Хочу представить вам лучший сайт для секс знакомств. http://sexsigirls.com/ - Нажми на меня.
12.1342992019-02-13 15:35:55
Привет хотим представить вам партнерку по http://onebetbest.com/push.php - пуш монетизацииhttp://mapsfoyou.ru - .
Всем кому интересен данный вид заработка можно перейти по http://onebetbest.com/push.php - ССЫЛКЕ(КЛИК) для регистрации.
============================================================================
Hi I want to introduce you to the affiliate program at http://onebetbest.com/push.php - push monetization
Anyone who is interested in this kind of earnings you can go to http://onebetbest.com/push.php - the LINK(CLICK) for registration.
13.8378142019-03-28 17:42:02
Hello everyone!
I want to present you the best site for sex Dating. https://u.to/Yzz_FA - Click on me.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Хочу представить вам лучший сайт для секс знакомств. https://u.to/Yzz_FA - Нажми на меня.
14.9991922019-05-01 19:13:10
Good time and Good mood, thanks<a href=https://www.youtube.com/channel/UChQ3_KhLbo3fnjbCtAnvQaw/videos>.</a>
15.9165232019-05-13 21:47:53
essay writing service
custom writing

http://bestcbdoil4pain.com - cannabis oil
<a href="http://bestcbdoil4pain.com">cbd
</a> http://cbdvapejuice1.com - cbd vape oil
<a href="http://cbdvapejuice1.com">cbd oil vape
</a> http://cannabisoil-cannabidiol.com - best cbd oil
<a href="http://cannabisoil-cannabidiol.com">best cbd oil
</a> http://walmart-cialis.com - cialis over the counter at walmart
<a href="http://walmart-cialis.com">cialis over the counter at walmart
</a> http://viagrawithoutdoctorpres.net - viagra for sale
<a href="http://viagrawithoutdoctorpres.net">viagra for sale
</a> http://cbdoilforsales.com - cannabidiol
<a href="http://cbdoilforsales.com">cannabidiol
</a>
essay writing service
custom writing
http://withoutdoctorx.com - viagra without a doctor prescription usa
<a href="http://withoutdoctorx.com">viagra without a doctor prescription
</a> http://withoutdoctorz.com - viagra without doctor prescription
<a href="http://withoutdoctorz.com">viagra without a doctor prescription usa
</a> http://xlviagravfs.com - viagra usa
<a href="http://xlviagravfs.com">generic viagra usa
</a> http://xlviagragen.com - viagra for sale
<a href="http://xlviagragen.com">generic viagra
</a> http://xlviagrabtc.com - viagra for sale
<a href="http://xlviagrabtc.com">real viagra for sale
</a> http://gtviagragen.com - viagra for men
<a href="http://gtviagragen.com">generic viagra
</a> http://gnviagravrx.com - generic viagra online
<a href="http://gnviagravrx.com">viagra for sale
</a> http://levitranrx.com - levitra online
<a href="http://levitranrx.com">levitra 20 mg
</a> http://levitrastr.com - levitra 20 mg
<a href="http://levitrastr.com">buy generic levitra online
</a> http://levitracan.com - buy levitra online
<a href="http://levitracan.com">buy levitra online
</a>
essay writing service
write my paper

write my paper for me
custom writing
16.5886632019-05-18 18:22:13
custom writing
essay writing service

http://bestcbdoil4pain.com - best cbd oil for pain
<a href="http://bestcbdoil4pain.com">cannabis oil
</a> http://cbdvapejuice1.com - cbd vape
<a href="http://cbdvapejuice1.com">cbd vape pen
</a> http://cannabisoil-cannabidiol.com - cannabidiol oil
<a href="http://cannabisoil-cannabidiol.com">cbd oil benefits
</a> http://walmart-cialis.com - cialis over the counter at walmart
<a href="http://walmart-cialis.com">cialis over the counter at walmart
</a> http://viagrawithoutdoctorpres.net - viagra without a doctor prescription
<a href="http://viagrawithoutdoctorpres.net">viagra without a doctor prescription
</a> http://cbdoilforsales.com - cbd oil
<a href="http://cbdoilforsales.com">cbd oil
</a>
write my essay for me
write my paper for me
http://withoutdoctorx.com - viagra no prescription
<a href="http://withoutdoctorx.com">viagra without a doctor prescription
</a> http://withoutdoctorz.com - viagra without doctor prescription usa
<a href="http://withoutdoctorz.com">viagra without doctor prescription
</a> http://xlviagravfs.com - generic viagra
<a href="http://xlviagravfs.com">viagra for sale for men
</a> http://xlviagragen.com - viagra for sale
<a href="http://xlviagragen.com">buy generic viagra online
</a> http://xlviagrabtc.com - viagra sale
<a href="http://xlviagrabtc.com">viagra sale
</a> http://gtviagragen.com - generic viagra online
<a href="http://gtviagragen.com">generic viagra
</a> http://gnviagravrx.com - generic viagra usa
<a href="http://gnviagravrx.com">generic viagra
</a> http://levitranrx.com - generic levitra
<a href="http://levitranrx.com">levitra online
</a> http://levitrastr.com - buy levitra online
<a href="http://levitrastr.com">levitra online
</a> http://levitracan.com - levitra 20 mg
<a href="http://levitracan.com">levitra online
</a>
essay writing service
custom writing

write my paper
paper writing service

Szólj hozzá!

Név:*
E-mail:*
Szeretnék értesítést kapni új komment esetén

Hozzászólás:*


Biztonsági kód:*



* Minden mező kitöltése kötelező. Az e-mail címet csak értesítésre használjuk új komment esetén, ha igényled; az sehol nem jelenik meg az oldalon belül.

Legolvasottabb

Labda

SZÁNALMAS...

2014-04-05 21:42ZTE FC - TATABÁNYA 2:2
Otthon

MEGVÁLTÓ SZÜLETETT NÉKÜNK!

2014-12-24 23:33KISS DOMONKOS OSB ATYA KARÁCSONYI GONDOLATAI
Természet

FAMATUZSÁLEMEK

2016-06-25 18:50A KIRÁLYVÖLGYI ÖREG GESZTENYE
Publicisztika

RÉSZVÉT, S MÉG VALAMI

2015-03-25 11:40DEMAGÓG GONDOLATOK LÉGIKATASZTRÓFA UTÁN...
Publicisztika

DIZÁJN...

2014-01-20 10:46A POLITIKA DISZKRÉT BÁJA

Friss

Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-07-24 18:58KAPITÁNYOK, ELNÖKÖK, CSAPATOK
Útravaló

ÚTRAVALÓ

2016-07-24 18:53A GONDOLAT TEREMTŐ EREJÉRŐL...
Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-07-14 18:29A RENDSZERVÁLTÁST KÖVETŐ ÉVEK
Útravaló

ÚTRAVALÓ

2016-07-14 18:18ARRÓL, HOGY SZABADOK VAGYUNK
Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-06-29 13:26MEXIKÓ - 1986