Főoldal Kapcsolat Töredék
Töredék Közéleti Kulturális Magazin és Szelektív Hírportál
HÍREKÚTRAVALÓKALENDÁRIUMTERMÉSZETPUBLICISZTIKARIPORTZALALABDALÉLEKSIMOGATÓEGÉSZSÉGOTTHONGALÉRIA

ÜZENNI A FIDESZNEK...

EXKLUZÍV INTERJÚ PETE RÓBERTTEL, A JOBBIK ZALAEGERSZEGI KÉPVISELŐJELÖLTJÉVEL

2014-01-26 20:12 | utoljára módosítva: 2014-01-26 20:19 | Szerző: -najó-ÜZENNI A FIDESZNEK...

A választások manapság sokkal inkább pártokról, mintsem személyekről szólnak, nem túlzás azt állítani, hogy majdnem mindegy, ki adja arcát és nevét a pártzászlóhoz, a voks a szervezetnek szól, nem a képviselőjelöltnek.
Pártszínek uniformizálják az arcokat, szavakat, a hivatalos szlogenek mögött rejtve marad az egyén, az ember.
Az elvárások súlya és a tét nagysága miatt keveseknek adatik meg, hogy ebben a közegben megtartsák saját hangjukat, s kampányarcként is ugyanazok maradjanak, akik a hétköznapokban voltak.
Pete Róbert, a Jobbik zalaegerszegi elnöke, képviselőjelöltje, önkormányzati képviselője ilyen embernek tűnik, e szerepkörben is megmaradt történésznek, vállalkozónak, kisgyermekes családapának, ő most is sokak számára „a Robi.”
Pete Róberttel beszélgettünk.

- Mikor kerültél kapcsolatba a politikával?
- A Pécsi Tudományegyetem történelem szakos hallgatójaként a Horn-kormány ideje alatt kezdtem el egyetemi tanulmányaimat, Pécsett először MIÉP ifjúsági tagozatához, később magához a párthoz is csatlakoztam, részese voltam a MIÉP 1998-as kampányának.
-
Pozíciót is betöltöttél a pártban?
-
Nem, egyszerű tag voltam.
- Csalódtál a MIÉP-ben?
- Nem, a MIÉP-ben nem csalódtam, inkább személy szerint Csurka Istvánban, az elnökben, ennek hatására gondolkodtam el rajta, hogy tényleg jó helyen vagyok-e.
- Mikor kerültél kapcsolatba a Jobbikkal?
- A 2006-os eseményeken mindenki elszörnyedt és felháborodott, aki egy kicsit is ember módjára gondolkozik. A tüntetésekkel lehet egyetérteni vagy egyet nem érteni, de amikor olyan rendőrséget produkál a hatalom, melyben előfordul, hogy a fekvő emberbe még a tizedik rendőr is belerúg, akkor valami megváltozik az emberben, valamit tenni akar ez ellen, én a Jobbikban találtam meg erre a lehetőséget.
- A generációs különbségen túl milyen eltéréseket látsz a még jól működő MIÉP és a mai Jobbik között?
- Én inkább azonosságokat, mintsem különbségeket látok, a Jobbik magjában valahol a mai napig az igazság kimondására vonatkozó igényt érzem, mely először Csurka írásaiban megfogalmazódott meg.
-
Áttérve az aktuálpolitikára,osztod-e azt a véleményt, hogy egy kétpólusú választási rendszer van kialakulóban, s ha igen, milyen esélyeket adsz magadnak és pártodnak ebben a rendszerben?
- A centrális erőtér politikáját Orbán Viktor hirdette meg, a jelenlegi miniszterelnök példaképe a nagy konszolidálóként jellemzett Bethlen István, akiről nemzeti szempontból már saját korában is elég sok kritika megfogalmazódott.
Bethlen csak a fennálló rendszer, illetve a politikai hatalom megszilárdítására törekedett, de elhanyagolta magát az embert. Ugyanezt látom Orbánék rendszerében is, olyan erőteret alakítanak ki, melyben például a felcsúti polgármester 25 milliárdos pályázati forráshoz juthat, s ha belegondolunk, hogy egy Fidesz méretű párt költségvetési támogatása egymilliárd körül van, akkor a FIDESZ működése ezzel a pályázattal hosszú időre biztosítva van. Nem szeretnék a baloldal propagandájával élve diktatúráról, vagy kizárólagos hatalomról beszélni, de ez a centrális erőtér komoly szándék a Fideszben. Meghagyják díszletnek a baloldalt, engednek még másokat is hellyel-közzel érvényesülni, s van olyan, amit kénytelenek eltűrni, mert társadalmi-választói akarat, igény van mögötte, s ilyen a Jobbik, melyet a Fidesz élve médiafölényével és gazdasági erejével próbál egy bizonyos szint alatt tartani. Hogy létrejön-e a kétpólusú rendszer, azt az élet eldönti, de nem érzem azt, hogy a jelenlegi baloldal a második pólussá tudna vélni.
Lehetséges egyébként, hogy az elmúlt huszonnégy év elszámoltatásának hiánya is indokolja ezeket a törekvéseket, hiszen a Fidesz és az úgynevezett baloldal háttérországa a mai napig megtalálja egymással a hangot és az együttműködést. A jelenlegi baloldali ricsajból számomra talán annyi jön át, hogy a Fidesz kevesebbet akar nekik hagyni kormányzati szempontból, mint amennyit eddig szokás volt. A két szervezet gazdasági holdudvarának együttműködése egyértelmű, s a lelepleződés nyilvánvalóan nem érdekük.
- Milyen fogadtatása lenne Európában egy Jobbik-kormánynak?
- Biztosan nagy ricsaj lenne, elég, ha Jörg Haider ausztriai megerősödésének fogadtatására gondolunk.
Az egyetlen járható út a tiszta lapokkal indulás, nyilvánosságra hozni a titkosított aktákat, az elmúlt huszonnégy év aktáit, az ügynöklistákat, és ha az ország bármiféle zsarolást kapna, akkor azt dokumentálva a lakosság elé tárni. Emberek, ez a helyzet, megzsarolták a kormányt, megzsarolták az országot, ezek az alternatívák, kis iróniával, a kockázatok és a mellékhatások, nincs más esély, mint nyílt lapokkal játszani, a nyilvánosság ereje nagy erő.

- A történelem arról tanúskodik, hogy a politikai hatalom már önmagában is korrumpál, de legalábbis kísértést jelent. Nem becsülöd kicsit alá a Jobbik által csak háttérhatalomnak nevezett nemzetközi tőke érdekérvényesítő képességét? Nem gyenge fegyver ez ellen csupán a nyilvánosság ereje?
- Valóban, ezt a háttérerőt nem szabad alábecsülni, nemrég olvastam, hogy a leggazdagabb nyolcvanöt embernek akkora a vagyona, mint a legszegényebb három és fél milliárdnak. Nem tévedés, milliárdnak.
Ez mutatja, mekkora erők mozognak a háttérben. Nyilvánvaló, hogy a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy tovább működjenek azok a kamat- és profitszivattyúk, melyek vagyonukat és hatalmukat biztosítják. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy amennyiben a korrupció eléri a Jobbikot, annak vezetőit, ha „megveszik őket”, az abban a pillanatban a Jobbik halála is lesz.
A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy Magyarországon – és Európában is – szétzúzták az erkölcsöt, s itt nem holmi prüdériára gondolok, hanem arra, hogy az adott szó semmit nem ér már, s ennek következtében szétzúzták a gazdaságot is, így a megélhetését veszítette el a magyarság.
A mostani diadalittas mutatók – Magyarország jobban teljesít – kommunikációs trükkök.
Én csak azt mondom, s itt saját házunk tájára is áttérek, hogy próbáljon meg valaki mondjuk Zalaegerszegen munkát keresni. Nézze meg, hogy milyen munkát tud találni és mennyiért.
Egy – másfél eurós órabérek vannak, olyan munkakörökben, mely azt eredményezi, hogy mondjuk a város legnagyobb munkaadójának egyetlen telephelyéhez fél év alatt 101-szer hívták ki a mentőket.
-
Milyennek ítéled meg Magyarország helyzetét az EU átlagához képest, beleértve a legsúlyosabb válságövezetet, Görögországot is?
- A hírekből valóban az jön át, hogy Görögországban, Olaszországban, Spanyolországban nagy válság van, ennek ellenére, aki ott jár, azt látja, hogy az éttermek, kávézók tele vannak, lehet, hogy egy olasznak az válság, hogy egy nap négy pizza helyett csak hármat ehet meg,nálunk viszont az a kérdés, hogy egyáltalán étel jut-e minden nap az asztalra. Sokan mondják, hogy bárcsak a magyar életszínvonal is olyan válságban lenne, mint az olasz vagy a görög.
-
A Jobbikban, vagy személy szerint Benned megvan annyira a romlatlanság bája, hogy úgy gondolod, a baj csupán olyan mérvű, melyet egy szimpla kormányváltás megoldhat?
-
Inkább csak érzem, mint tudom, de úgy gondolom, hogy a rendszerváltáskor tele voltak a pártok tisztességes, jószándékú emberekkel, hétköznapi tagjait illetően még az SZDSZ is tisztességes párt volt. Ebbe a közegbe tülekedett be a hataloméhes, törtető kisebbség, s az történt, hogy a tisztességes többség megcsömörlött, s távozott a politikából, mondván, megélek a műhelyemből, rendelőmből, állásomból, s otthagyta a pártokban ezeket a gátlástalan, törtető, önimádó alakokat, akik utána olyan politikát csináltak, mint amilyent ma is látunk. Az eddig kormányzati pozícióba került erőknél ez feltétlenül látszik. Ha ezzel nem lehet szakítani, akkor valóban nem elég egy szimpla kormányváltás, ezért gondolom úgy, hogy egy Jobbik-kormány nem szimpla váltás lenne.
- Melyik kormányt gondolod az elmúlt huszonnégy év legrosszabb kormányának?
-
A legrosszabb kormánynak az Antall-kormányt tartom, tudatlanságból-e vagy hazaárulásból, de ott ment el a hajó. Akkor nem kértük az államadósság újratárgyalását, akkor engedtük a rablóprivatizációt, nem fogtuk meg a spontán privatizációnak nevezett szabadrablást, akkor még nyomon követhető lett volna, hogy kikhez került az állami vagyon, ezeket a folyamatokat akkor még meg lehetett volna fogni. Ezt a legrosszabb kormányt pedig csak rosszabbak követték, de nekik már volt hivatkozási alapjuk, hogy miért nem lehet jobban csinálni.
-
Mi a véleményed a gazdasági válságnak nevezett folyamatról?
-
Ez nem válság, ez pénzátrendezés. A válság alatt én azt értem, hogy valamilyen csapás, éghajlati, természeti, környezeti csapás következik be, ami most zajlik, az az erőforrások átrendezése.
-
Folytassuk kényelmetlen témákkal, például a cigánykérdéssel. Az e témában a Jobbikról kialakult kép mennyiben a média műve, mi a saját álláspontod ezzel kapcsolatban?
- A Jobbik az egyetlen politikai erő, mely ki merte mondani, hogy a magyar – cigány együttélés jelenlegi formájában egy fenntarthatatlan élethelyzet.
Ez az állítás a liberális médiát felbolygatta, hiszen a Jobbik színrelépéséig a bűnös a magyar nyugdíjas asszony volt, akihez betörtek, s agyonverték, miért nem tanult meg megfelelően kommunikálni a támadóival…
Ebbe a képbe robbant bele a Jobbik, mely pártnak mind a tagsága, mind pedig a vezetése azoknak az egyszerű emberek köréből jött, akik látták a mindennapok problémáit a munka és a közbiztonság terén is. Tisztán látható, hogy van egy társadalmi réteg, mely – ahogy a marxista közgazdaságtan mondja – bővítetten termeli újra önmagát,miközben saját fogyasztását nem tudja és nem akarja megtermelni. Ennek a rétegnek a fogyasztását egy reprodukciójában és termelékenységében zsugorodó rétegnek kell megtermelni. Azért zsugorodik termelékenységében is, mert félmillió munkaképes magyar ember ment el dolgozni nyugatra. Itt határozott megoldást kell találni, ez egy komplex rendszer, ez kulturális-oktatási-közbiztonsági kérdés.
-
Tudsz olyan államról, melynek sikerült megnyugtatóan kezelni ezt a helyzetet, ezáltal példa lehet számunkra is?
- Azt látjuk, hogy a legliberálisabb államok vezetőit is reszketnek attól, hogy cigányok fogják őket ellepni, erről szól Románia és Bulgária schengeni csatlakozásának halogatása. Az igazi áradat még el sem indult, de már pánik van, valamit már ők is sejtenek.
-
Cigány – magyar együttélésről beszélsz. Te magyarnak tartod a cigányokat?
- Én azt szeretném, ha ők tartanák magukat magyarnak. Aki ebben az országban él, attól elvárható, hogy az országhoz legyen lojális, az itt uralkodó erkölcsi-társadalmi normákat magára nézve tartsa kötelezőnek. Ez tisztán rendőri eszközökkel nem oldható meg. Olyanokat kellene megtanítani termelni, vállalkozni, akik arra sem vállalkoznak, hogy reggel időben felkeljenek egy ingyen kapott csirkét megetetni, s megvárják, míg a csibéből tyúk lesz, hogy tudják a tojást értékesíteni. Ez már egy vállalkozási folyamat lenne…
De aki a napos csirkére csak pelyhes fasírozottként tekint, annak, azzal szemben ez egy küzdelmes folyamat. Az nem megy, hogy az ingyen kapott tápot negyed áron eladják, a csibét pedig megfőzik. Ezért tartjuk megoldásnak a bentlakásos iskolákat, mert az, hogy egy felnőtt generáció mennyire nevelhető, az egy súlyos kérdés. De a gyermekeket egyszerűen muszáj lesz rákényszeríteni arra, hogy „nevelődjenek”. Bentlakásos iskolákat szeretnénk, ahol a cigánygyermekek megtanulnak fogat mosni, tisztálkodni, WC-t használni. Ha azt látjuk, hogy a cigányságnak van egy együttélésre hajlandó és képes rétege, ha azt látjuk, hogy egymillióból ötvenezernek ez sikerült, akkor a többségnek is sikerülhet.
-
A XXI. század Európájában jogilag megoldható, hogy egy gyermeket elszakítsanak a családjától?
- Az a kérdés, hogy van-e más út. Az elszakítás nem helyes kifejezés, nyilván nem a családtól való elszakításról van szó, hanem egy életmódtól való távoltartásról. Itt a gyermekvédelemnek van nagy szerepe, nekik kell felmérni, hogy hol vannak olyan gyerekek, akiknek szüksége van bentlakásos intézményekre.
-
A cigány népesség jelenthet megoldást a magyar demográfiai csődre?
-
Nem, semmiképpen sem. Egy nép demográfiai problémáit nem oldhatja meg más nép.
-
Más. Mi a véleményed a földkérdésről, visszafordítható a Fideszhez köthető jelenlegi folyamat?
-
Minden folyamat visszafordítható. Egyszerűen arról van szó, hogy ha nem lesz Magyarországon mezőgazdaság és ráépülő élelmiszeripar, akkor nem lesznek munkahelyek. A most kialakulni látszó nagybirtok rendszer, az oligarchák rendszere, hasonlít az 1800-as évek végi helyzethez, mely másfél millió magyart űzött el Magyarországról. Ezen kívül nézzük meg azokat a népeket, országokat, melyek eladták a földjüket. Erre a legjobb példa a Palesztína. Ajánlom mindenkinek az Arab és Izraeli háborúk című történelemkönyvet, ez a könyv semmiféle szélsőséges elhajlással nem vádolható, a nyolcvanas években adták ki. Minden normális ország foggal-körömmel ragaszkodik a saját földjéhez.
- A Fidesz-kormány ideje alatt mi változott az előző időszakokhoz képest?
- Azt látom, hogy a Fidesz a saját érdekkörének nagyobb zsákmányt tudott juttatni, mint amekkorára a szocialista érdekkörök bármikor is gondolni mertek. Egy törzsi villongásnak látom az egészet, három rabló érdekcsoport küzdelmének. Egyik a Fidesz mögött, a második a baloldal mögött, a harmadik pedig az itt lévő multinacionális érdekkörök mögött áll, az elmúlt huszonnégy év arról szólt, hogy ezek az érdekcsoportok a megszerezhető és elosztható zsákmány mennyiségén marakodtak.
-
Látsz magyar jövőt az EU-ban?
- Az EU-ban nem csak magyar jövőt, hanem bármiféle jövőt nehéz látni, nem tudom, hogy egy ekkora kavalkádnak van-e összetartó ereje.
-
Az utolsó kérdéskör kifejezetten helyi, zalaegerszegi, hiszen ennek a körzetnek a képviselőjelöltje vagy. Mit gondolsz, az új, csökkentett létszámú parlamentben mennyire lesz lehetőség a helyi érdekek képviseletének? Pártorientált szavazógép lesz, vagy lehet lokálpatrióta, saját körzetének a parlamentig nyújtott keze az egyéni képviselő?
Mit tudsz Zalaegerszegnek ígérni, mi az, ami a jelenlegi képviselet alatt nem valósult meg, vagy rosszul valósult meg?
-
Nézzük a kérdés politikai részét. Azt látjuk, hogy Zalaegerszegen 1994 óta vezető erő a jelenlegi kormánypárt, Zalaegerszeg húsz éve hűséges a Fideszhez. Maguknak a zalai képviselőknek igen gyenge az érdekérvényesítő képessége, a Zalaegerszeg táblánál tulajdonképpen véget is ér. Ez a város ezért azt kapta jutalmul, amit más büntetésül. Úgy látom, a Fidesz annyira biztos Zalaegerszegben, hogy úgy gondolják, ezeknek itt semmiféle fejlesztésre, infrastruktúrára nincs szükségük, a szavazat itt így is meglesz.
Aki valamiért ennek ellenére is a kormánypártok híve, s most az egyszer a Jobbikra szavazna, az nem veszélyeztetné azt, hogy a város egy gyurcsányista, baloldali összevisszaság kezébe kerülne, viszont küldhetne egy jó üzenetet a Fidesznek, mely arról szól, hogy mi azért ennél többet érdemlünk…
- Köszönöm a beszélgetést.


Hozzászólások

1.5853372017-08-17 11:38:08
How Long Does It Take Erythromycin To Cure Chlamydia Propecia Online NO PRESCRIPTION Mastercard . Prednisone 20mg Pet Zoloft Naproxen Pain Toprol Data Sheet Green Mountain Laura Allegra Prescription Huntingdon What Doses Does Valium Come In Muscle Spasms Motrin Chemical Formula Nonsteroidal Anti Inflammatory Drugs . Erythromycin Acne Signs Of A Milk Allergy In An Newborn Metoclopramide Hcl Tah 10mg <a href=http://asuh.hawaii.edu/drhazelton/cheap_clozapine_online_no_prescription_clozapine_no_prior_prescription>Clozapine Purchase Online</a>
<a href=http://jdpiekiti.org/forums/topic/want-to-buy-levitra-to-buy-overnight-levitra-order>Want to Buy Levitra To Buy, Overnight Levitra order</a> <a href=http://wolvescraft.us/threads/purchase-flutamide-no-physician-approval-cheap-flutamide-without-prescription.17011>Buy Flutamide Free Shipping No Prescription, Cheap Flutamide Without Prescription,</a> <a href=http://afekashow.co.il/groups/milnacipran-online-deal-buy-milnacipran-pills>http://afekashow.co.il/groups/milnacipran-online-deal-buy-milnacipran-pills/</a> <a href=http://patientsconnected.com/forums/topic/buy-celexa-hight-quality-medications-celexa-without-prescription-cheap>http://patientsconnected.com/forums/topic/buy-celexa-hight-quality-medications-celexa-without-prescription-cheap/</a> <a href=http://www.strefaagro.echodnia.eu/forum/cheapest-gentamicin-eye-drops-australia-no-prescription-cheap-gentamicin-eye-drops-overnight>Cheap Gentamicin Eye Drops Overnight</a> Wool Allergy Bumps Lexapro Elderly Drugs Sporanox More Drug_interactions Aches And Pains <a href=http://brabantsekannibalen.be/forums/topic/buy-cheap-ampicillin-express-courier-canada-cheap-ampicillin-no-rx>Buy Ampicillin With Money Order</a> <a href=http://myrightadvise.com/?q=node/184024>buy cheap seroflo online, buy seroflo paypal</a> <a href=http://www.strefaagro.echodnia.eu/forum/buy-generic-opticare-ointment-no-rx-opticare-ointment-overnight-delivery-cheap>Buy Generic Opticare Ointment No Rx, Opticare-Ointment overnight delivery cheap</a> <a href=http://dosti.ca/forums/topic/order-isimoxin-online-amex-buy-isimoxin-usa>Order Isimoxin Online Amex, Buy Isimoxin usa</a> mg buy insulin pattaya buy insulin online utah buy insulin online. Prednisolone Circuit
2.WT2018-01-02 11:47:04
slotomania free slots
free casino slots
slots free
slots free
aol slots
3.DN2018-02-07 04:21:07
best weight loss supplements
weight loss drugs
weight loss pills over the counter
best supplements for weight loss
weightloss pills
4.2611122018-05-23 10:25:55
cialis homepageprecios levitra cialis viagracialis vs warfarincialis 20 mg costo farmaciapreco viagra cialiscialis kopen in turkijeorder cialis soft 20mgfree cialis couponsgeneric viagra 26 cialisnitroglycerin and cialis softbuy viagra cialis online ukcialis discreeteffect of cialis on high blood pressurelow cost cialis 20mgcialis warningwhere to buy cialis soft ukcialis time to start workingnatural viagra cialiscialis premature ejaculation
we choice cialis uk
cialis name brand cheap <a href="http://cialisiv.com/#buy-cialis">sialis</a>
acheter du cialis a geneve <a href=http://cialisiv.com/#cialis-generic>generic for cialis</a>
cialis dosage http://cialisiv.com/#buy-cialis-super-active
cialis musiconline tadalafil generic cialisorder cialis from indiafarmacias del ahorro cialisonline purchase of cialiscialis lawsuituse viagra and cialis togethergeneric cialis from india warningcialis once a day kopencialis once a day 5 mg 28 tablcialis soft patent chinaviagra et cialis pas chercocaine with cialisis cialis methodoneon line cialis delivered to irelandcialis soft tabs cheapcialis vs viper
5.4765582018-05-25 11:42:39
50 mg viagra vs 20mg cialisnexium cialiscialis in belgien rezeptfreicialis injury lawyer columbusviagra cialis achat sur internetcialis package insertcialis side effects neurosesviagra e cialis senza ricettaeffects cialis soft womanbest price on cialiscialis rezeptfreiviagra levitra cialis for sale
free generic cialis
cialis kaufen bankberweisung <a href="http://cialisvonline.com/#buy-cialis">cialis for daily use</a>
we recommend cheapest cialis <a href=http://cialisvonline.com/#tadalafil>cialis 5mg prix</a>
cialis e hiv http://cialisvonline.com/#cialis-super-active
discount viagra or cialisside effects cialis vs viagraachat viagra et cialiscialis geen effecttramadol use with cialis20 mg cialis for daily usewhich works better cialis or viagraviagra cialis or levitra reviewscialis finasteride propeciaviagra e cialis diferencas
6.8929632018-05-28 13:45:12
dangers of generic cialis pillscialis people arrestedcialis marketinghow does cialis effect a woman10mg call cialis refillscialis professional reviewscialis te koopcialis rezeptfrei kaufen in deutschlanddo viagra and cialis retard orgasmbuying cialis soft online in ukcialis for sale cheapviagra cialis levitra hrefgeneric viagra cialis canadabuy cialis soft tadalafil in kitchenerqual o melhor helleva cialis ou viagracialis vs viagra which is bettermarijuana with cialismix cialis ecstacycialis soft patent europe
cialis et insomni
prezzo cialis a buon mercato <a href="http://cialisda.com/#cialis-5-mg">tadalafil 10 mg</a>
buy generic cialis <a href=http://cialisda.com/#generic-cialis>purchasing cialis on the internet</a>
cialis 5 mg para diabeticos http://cialisda.com/#buy-cialis
welche ist besser viagra oder cialiscialis pill cuttercan you take viagra after cialiscialis symptomsbuy cialis onli negeneric cialis 20 mgcialis visionnew cialis low dosecialis g7cialis 10mg side effectscialis 5mg original kaufenkann man cialis in holland kaufencialis costtaking cialis without eddangers of cialis
7.7525392018-05-30 00:11:39
cialis kopen europaparoxetine and cialiscialis visioncom cialiscialis does it work for everonecialis da 10 mg funzionacialis et viagra en lignecialis promotionis generic cialis availablecialis tablecialis dailey useindian cialis pillscialis rezeptfrei aus deutschland bestellenbuy cialis online canada
achat cialis en europe <a href="http://cialisvu.com/">cialis canada</a>
miglior cialis generico <a href=http://cialisvu.com/>tadalafil tablets</a>
cialis 20mg http://cialisvu.com/
is it ok to mix viagra and cialiscialis tadalafil tadalafilcialis viagra packs5 cialis tadalafilapteekki cialislegal generic cialis no prescriptioncilascialis temporary vision lossla difference entre le viagra et le cialistadalafil generic cialistwo bathtubs cialispaypal viagra and cialis siteslevitra vs viagra vs cialis reviewsviagra and cialis mixedducateurs sp cialis scheap cialis 30 tablets
8.9175472018-05-30 23:33:25
cost of cialis viagra levitracialis soft tabs mdcialis prices in englandwhy choose levitra over cialis softcialis soft like stuff u can buy over the internetequipement sp cialiscialis dosage amountscon net q cialiswat is generieke cialispreco do viagra levitra e cialisonline apotheke niederlande cialiscialis discountscialis erection health man penis viagrarx cialis para comprar
cialis mit grapefruitsaft <a href="http://cialisb.com/">Cialis tadalafil</a>
deutschland cialis online <a href=http://cialisb.com/>Cialis 5mg</a>
prezzo cialis a buon mercato http://cialisb.com/
generic cialis 20 mg ukmagazine sp cialis savontadalafil citrate cialiscialis hoe werkt hetviagra and cialis mechanism of actioncialis multiplehow do i take cialiscialis side effects pinescheap cialis online canadanew cialis formulaorder cialis overnight deliverywhich works better cialis viagra levitracialis clinic beijingcialis generic overnightcost low cialis softcialis coumadincialis 10mg rezeptfreibuy cheap generic cialis soft in england
9.3429162018-06-04 02:13:07
cialis marijuanaeffetti del cialis 20 mgcomo comprar viagra cialiscialis in den niederlanden kaufensrovnani viagra cialiswalmart cialiscialis side effects eyehow does cialis tadalafil workkeywords cialisjames naughton doing cialis ads
5 mg cialis pharmacie en ligne <a href="http://cialisonl.com/">Buy cialis</a>
cialis rckenschmerzen <a href=http://cialisonl.com/>Cialis online</a>
only best offers cialis use http://cialisonl.com/
viagra and cialis togethertry it no rx cialiscialis viagra or levitra which is bestgeneric generic cialis pills 25 mgcheap cialis dailygeneric cialis 20 mg canadainsurance companies cialiscialis storyside effects of cialiscialis tadalafil 100mgcialis soft cod saturday delivery fedexcialis label
10.5713382018-06-04 12:34:33
how long does 50mg viagra stay in your systemviagra en personas con diabetesviagra dosage priceviagra generika kaufen nachnahmeviagra and alcohol abusecomo tomar viagra en joveneswomen viagra arousalbest viagra online storej'ai pris trop de viagragetting hard on viagracual es el mejor viagra masculinowomen on viagrawhere can you buy viagrawhy is sildenafil cheaper than viagraviagra in denverbuy viagra without getting ripped offviagra generika juni 2013
where can i buy real viagra <a href="http://viagraky.com/">viagra generic</a>
cheap viagra online uk <a href=http://viagraky.com/>viagra 100mg</a>
uk pharmacy viagra http://viagraky.com/
farmacia san pablo viagraviagra kaufen englandwhat is the closest to viagraviagra es mala para el corazonwhat's the best cialis viagra or levitrahow to use female viagra videohow long can viagra pills be storedniagara vs viagrawhat does a viagra pill look likename of desi viagranebenwirkung viagra 50mgbuy brand viagra onlinecan you take tylenol and viagramy buy generic viagra usaphiladelphia urology viagra2003 apcalis levitra market sales viagraantidote for viagra
11.8743292018-06-12 09:56:01
can you take viagra with atrial fibrillationviagra iedarbibaviagra crea dependenciabuy viagra no prescription onlineviagra costsviagra in der cz kaufenviagra and refractory periodabuelos piden viagrabest substitute of viagraachat de viagra par internetviagra ireland for salerecipe for liquid viagraa cosa serve il viagra yahoo
buy cheap viagra no prescription <a href="http://viagraiy.com/">viagra without a doctor prescription</a>
is it safe to buy viagra online <a href=http://viagraiy.com/>viagra tablets</a>
buy viagra cheap uk http://viagraiy.com/
effect of viagra on spermsviagra causa derramecuanto cuesta una pastilla de viagra ecuadorkan ik viagra kopen bij apotheekwhere to get viagra in los angeleshow do i buy viagraviagra vaticanis there a safe alternative to viagraviagra internet bestellenwhat else acts like viagraviagra sale onlineviagra 50 mg filmtablviagra ads dailymotionviagra sin receta en mallorcaparrot viagra jokenhs choices viagraviagra tutorialcan you take proviron and viagra
12.8118262018-07-20 14:14:28
The prostate is central to the a part of a male's reproductive :. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate gland is situated just in front of the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really miserable and inconvenient for that patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.



Prostate infection, also referred to as prostatitis, is among the most common prostate-related problem in men younger than 55 years. Infections from the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of all kinds of prostate infection. It is caused by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by using antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to relieve the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition of a particular defect within the gland and also the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be a result of trauma on the urinary tract or by infections via other regions with the body. A patient may feel testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal from the prostate defect accompanied by the utilization antibiotics and NSAIDs to help remedy the inflammation.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not yet to establish the sources of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a proper weight loss program is important. These are some with the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for health and wellness and will also also keep the urinary track clean.

2. Some studies declare that a number of ejaculations each week will assist you to prevent cancer of prostate.

3. Eat pork moderately. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef weekly will increase the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most important measure to look at to be sure a proper prostate is usually to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you ought to choose prostate examination at least once a year.
13.5416752019-04-07 00:57:10
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg</a> tyt.zirg.toredek.hu.kyh.zo http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
14.7323692019-04-07 01:35:18
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxil</a> mfg.gpav.toredek.hu.wmn.ie http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

Szólj hozzá!

Név:*
E-mail:*
Szeretnék értesítést kapni új komment esetén

Hozzászólás:*


Biztonsági kód:*



* Minden mező kitöltése kötelező. Az e-mail címet csak értesítésre használjuk új komment esetén, ha igényled; az sehol nem jelenik meg az oldalon belül.

Legolvasottabb

Labda

SZÁNALMAS...

2014-04-05 21:42ZTE FC - TATABÁNYA 2:2
Otthon

MEGVÁLTÓ SZÜLETETT NÉKÜNK!

2014-12-24 23:33KISS DOMONKOS OSB ATYA KARÁCSONYI GONDOLATAI
Természet

FAMATUZSÁLEMEK

2016-06-25 18:50A KIRÁLYVÖLGYI ÖREG GESZTENYE
Publicisztika

RÉSZVÉT, S MÉG VALAMI

2015-03-25 11:40DEMAGÓG GONDOLATOK LÉGIKATASZTRÓFA UTÁN...
Publicisztika

DIZÁJN...

2014-01-20 10:46A POLITIKA DISZKRÉT BÁJA

Friss

Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-07-24 18:58KAPITÁNYOK, ELNÖKÖK, CSAPATOK
Útravaló

ÚTRAVALÓ

2016-07-24 18:53A GONDOLAT TEREMTŐ EREJÉRŐL...
Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-07-14 18:29A RENDSZERVÁLTÁST KÖVETŐ ÉVEK
Útravaló

ÚTRAVALÓ

2016-07-14 18:18ARRÓL, HOGY SZABADOK VAGYUNK
Labda

KIS MAGYAR FUTBALLTÖRTÉNELEM

2016-06-29 13:26MEXIKÓ - 1986